Jeg tilbyder

NADA-behandling:

Pris: 10 behandlinger for 500 kr. Gratis i forbindelse med anden behandling hos mig.

Varighed: 45 minutter.

Om NADA: NADA består af 5 akupunkturnåle i øret – alternativt påsættes NADA-kugler der kan sidde flere dage. NADA virker særligt godt ved problemer med søvn eller angst/nervøsitet, eller ved uønsket trang til fx søde sager. NADA er en gammel kinesisk akupunkturform, der både kan dæmpe egentlige abstinenser og også kan åbne op for at modtageren kan ‘mærke’ sin krop og egentlige behov. Det virker ligeledes afspændende og er godt mod fx stress og uro.

Zoneterapi (elevbehandling):

Pris: 150 kr

Varighed: Ca 45 minutter.

Om zoneterapi: Igennem de seneste 15 år er det lykkedes at undersøge og kortlægge kroppens muskler og deres spændinger systematisk for dernæst at kortlægge de korresponderende muskelzoner på fødderne. Dermed kan man som zoneterapeut behandle spændinger i kroppen ved at afspænde de relevante zoner på fødderne. Uddannelsen som muskulær zoneterapeut giver også viden om den traditionelle østlige forståelse af kroppen – man siger populært at i zoneterapi mødes øst og vest.

Venindeaften:

Pris: 300 kr pr deltager – max 3 deltagere.

Varighed: Ca 2-2,5 time.

En venindeaften giver mulighed for at I kan få zoneterapi, NADA-behandling og en afdækning af jeres trivsel i forskellige livsområder, og hvordan I kan oppe jeres trivsel, med udgangspunkt i positiv psykologi og trivselsmodellen. I vil opleve inspiration og afspænding fysisk og psykisk – og blive klogere på hvad der er vigtigt for jer og hvordan I kommer videre med udfordringerne i jeres liv.

Individuel coaching med udgangspunkt i positiv psykologi og trivselsteori:

Pris: 600 kr.

Varighed: cirka 1 time.

Her vil jeg bruge trivselsteori og positiv psykologi til at vise dig hvad der fungerer godt i dit liv, og hvad der ikke gør – og hvordan du kommer videre med dine udfordringer. Det er ikke en terapi, men en hjælp til selvhjælp. Denne samtaleform og coachingtype er særligt egnet ved stress og udbrændthed.

Samtalen kan evt kombineres med NADA-behandling, uden merpris.